Servicii

Servicii de Proiectare

În vederea unui consens general în ceea ce privește execuția unei contrucții (indiferent de destinația acesteia) societatea noastră oferă servicii integrate de proiectare – arhitectură, structură și instalații.

Tot în acest domeniu asigurăm consultanță integrată în ceea ce privește toate demersurile legale până la obținerea autorizației de construire.

Consolidări și Renovări

Orice construcție își păstreaza sau își crește valoarea în timp prin procedee/ metode de conservare, consolidare sau renovare destinate soluționării unor probleme de structură sau aspect, determinate de diferitele grade de uzură care pot reprezenta un pericol pentru locatari. Altfel spus, este recomandat ca după o perioadă, calculată în funcție de anumiți factori, construcțiile să beneficieze de renovări sau consolidări.

Renovări

Proiectele de renovări presupun un aspect reinventat și complet nou pentru construcția dumneavoastră. Noi vă putem reîmprospăta orice tip de construcție, realizând renovări de case și alte construcții. Renovările cuprind atât lucrările desfășurate pentru interior, cât și exterior. Contactați-ne pentru a vă comunica oferta de preț, în funcție de spațiul ce necesită renovare sau reparație. Ne adaptăm cerințelor dumneavoastră și oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru astfel de proiecte.

De ce să ne alegeți pe noi?

Ne ghidăm toate proiectele pe metode de lucru bazate pe seriozitate, profesionalism și respectarea termenilor contractuali de incepere și finalizare a lucrărilor de renovare sau consolidare.

Serviciile noastre în domeniul consolidărilor și renovărilor acoperă următoarele zone:

  • Renovari & Consolidări Case
  • Renovări Interioare și Renovări Exterioare.
  • Renovări Apartamente
  • Consolidări Cladiri și Construcții de orice fel.
  • Consolidări Fundații & Poduri

Partenerii dvs. în cosolidări și renovări

Tudal Expert Construct srl are experiență profesională în consolidarea caselor, construcții indiferent de destinație sau terenurilor de fundare. Asigurăm servicii profesionale pentru orice tip de consolidare: consolidări case, consolidări și construcții de orice fel.

Pentru ca lucrarile să se desfasoare într-un mod profesional și să fie rezistente, societatea noastră folosește utilaje moderne și materiale de calitate. Astfel, consolidările realizate vor rezista în timp și vor fi sigure.

Construcții Civile

Am dobândit experiența și profesionalismul în construirea unor proiecte care respectă cele mai înalte standarde.

Rolul construcției în general urmărește crearea unui mediu artificial, cu condiții optime pentru satisfacearea utilizatorilor, fie ca se referă la construcții rezidențiale, construții cu destinație turistică, spații comerciale sau de altă natură.

Construcții Civile la cele mai înalte standarde

Noi, cei de la Tudal Construct căutăm întotdeauna să oferim cele mai bune soluții, astfel încat să fiți mai mult decât multumit de rezultatul final.

Construim orice tip de imobil, pe orice tip de structură. Cunoaștem importanța materialelor de construcții și știm ce anume se pretează cel mai bine în cazul fiecărei structuri. Arhitectura și rezistența joacă un rol foarte important în ceea ce privește clădirile și tocmai de aceea noi suntem la curent cu acest lucru. Betonul, metalul, zidăria sau lemnul sunt uneltele noastre de lucru. Noi știm să le punem în valoare astfel încât rezultatul final să fie cu adevarat o operă.