Despre noi

Specialiști în domeniul construcțiilor

Obiectivul principal al societății noastre îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor, fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final, calitate certificată prin implementarea standardelor de calitate ISO 9001.

Tudal Expert Construct SRL este o societate cu capital integral privat înființată în anul 2009.

Oferim suport pe toată durata proiectului, indiferent că ne referim la etapa de proiectare sau la cea de construire efectivă. Specialiștii noștri, organizați în echipe mixte, își asumă responsabilitatea pentru fiecare etapă a lucrării asigurând succesul fiecarui proiect.

Managementul societații noastre urmărește în mod constant cerintele și satisfacția clienților pentru fiecare proiect. Societatea noastră oferă soluții globale în conformitate cu standardele naționale și internaționale în vigoare. Se asigură riguros de respectarea tuturor normelor de siguranță și calitate din domeniul construcțiilor. Lucrează în mod eficient cu arhitecți, structuriști, instalatori și urbaniști pentru proiecte de calitate și pentru protejarea mediului inconjurător.

MISIUNE & VIZIUNE

Misiunea și viziunea societății noastre au la bază promptitudinea, corectitudinea și seriozitatea în onorarea proiectelor. Societatea noastră se adaptează nevoilor și posibilităților clienților, respectând termenele și bugetele stabilite.

ECHIPĂ EFICIENTĂ

Angajații societății noastre sunt caracterizați de o atitudine deschisă, cooperantă și onestă față de clienși, furnizori și subcontractanți. Colaborăm activ cu toți experții implicați în proiect și cu clienții pentru rezolvarea eficientă și benefică pentru toate parțile a tuturor problemelor apărute în timpul derulării proiectului.

PASIUNE ȘI PRICERE

Fiecare proiect dezvoltat de noi de la zero sau propus de beneficiar demonstrează pasiunea și priceperea noastră în domeniul construcțiilor. Nu în ultimul rând, întelegem că succesul este rezultatul unei echipe unite, a devotamentului și a termenelor și bugetelor respectate.

De ce să ne alegeți pe noi?

Ne desemnăm ca fiind echipa de specialiști pe care te poți baza imediat de la semnarea contractului. Astfel, dacă alegi să colaborezi cu noi, poți fii sigur că ne respectăm promisiunile, așa cum am stabilit.

  • Suntem perfecționiști în ceea ce facem, dar flexibili în relația cu clientul
  • Experiența Personalului
  • Respectarea Termenelor de Proiectare și Execuție
  • Atenția la Detalii
  • Materialele de constructie agrementate
  • Prețuri Negociabile

Societatea și-a extins obiectul de activitate în domeniul construcțiilor începând cu anul 2009.

În acest domeniu activitatea constă în antreprenoriat general în domeniul construcțiilor și servicii adiacente/conexe: proiect management, servicii de proiectare, amenajări imobile, modernizări, extinderi etc